fbpx

Bérszámfejtés és hibrid munkavégzés: Kihívások és megoldások az otthoni munkakörnyezetben

A hibrid munkavégzés nem csupán egy múló divat, hanem a jövő realitása. Az átalakuló munkakörnyezet kihívások elé állítja a bérszámfejtés területét is, ahol a pontosság és a szabálykövetés alapvető elvárás. Hogyan tartsuk nyilván pontosan a munkaidőt és kezeljük a költségtérítéseket, amikor kollégáink hol otthonról, hol az irodából dolgoznak?

Cikkünk a HRBlog-on bemutatja, hogy az innovatív megoldások, mint az automatizált munkaidő-követő alkalmazások és a digitális aláírás, miként könnyítik meg a HR-esek és bérszámfejtők munkáját. A technológia önmagában nem elegendő: a folyamatos képzés és hatékony kommunikáció nélkülözhetetlen.

A jövő már itt kopogtat az ajtónkon a mesterséges intelligencia és a blokklánc technológia formájában. Fedezd fel, hogyan válhat a változás motorjává, és használd ki a hibrid munkavégzés előnyeit a Piramis™ humáninformatikai rendszerekkel!

Tovább a cikkre>>

home office

Válaszd a Piramis™ megoldásait

Az utóbbi években a hibrid munkavégzés és a távmunka alapjaiban változtatta meg a munka világát. A bérszámfejtés területén ez különösen fontos, mivel a pontosság és a szabálykövetés alapvető elvárás. Az L-SOFT Zrt. Piramis™ bérszámfejtő programjával és humáninformatikai rendszereivel köonnyedén tehermentesítheted a HR-t!

piramis hr programok
Piramis szoftverek

A fenntarthatóság, mint készség

Az ESG nem csupán egy újabb jogszabály, lehetőséget ad a vállalatoknak a fenntartható üzleti gyakorlatok kialakítására.

L-SOFT karrier nap

2024-ben is karrier napot tartott a Nyíregyházi Egyetem a tehetséggondozás jegyében, melyen az L-SOFT Zrt. is részt vett.

EcoVadis

Az EcoVadis elismert fenntarthatósági értékelő platform, amely a vállalatok és beszállítók környezeti és társadalmi teljesítményét vizsgálja.

L-Soft EcoVadis Minősítés

Bronz minősítéssel értékelte az L-SOFT Zrt. felelősségvállalási és fenntarthatósági tevékenységét az EcoVadis.

Speciális foglalkoztatási formák

A tipikus munkaviszonyon túl számos speciális foglalkoztatási formát ismerünk a bérszámfejtésben, ahol el kell térni az általános szabálytól.

Bértranszparencia

A 2026-os EU-s bértranszparencia irányelv átvételére már most el kell kezdeni a felkészülést – különben késő lesz!

NIS2

Mit érdemes tudni a NIS2 Irányelvről? Kiberbiztonsági erősítés az EU-ban – Fontos tudnivalók és hatások az ágazatokra.

Kékgallérosok és a munkahelyi digitalizáció

Kékgallérosok és a munkahelyi digitalizáció Amikor a digitalizációról beszélünk elsőként még mindig a különböző vállalatirányítási rendszerekre, home office-ra, digitális dokumentumokra és papírmentes irodára, vagy automatizált gépsorokra gondolunk, pedig a digitális...

KÖLTSÉGELEMZÉS és MUNKAIDŐ – NYILVÁNTARTÁS

Hatékony költségelemzést támogató munkaidő-nyilvántartás szoftvert keresel? Az L-SOFT Piramis™ Munkaidőm a megoldás!

Kollektív szerződés problémája

A kollektív szerződés hatályosságának vizsgálata: gyakran figyelmen kívül hagyott probléma a munkajogban.